Ngarep > Babagan awake dhewe >PRODUKSI RAKET

PRODUKSI RAKET

SPARK SHOT ngasilake lan ngembangake raket padel serat karbon dhuwur, raket squash serat karbon, raket tenis serat karbon wiwit taun 2018. Kita duwe pengalaman sing sugih ing cetakan terpadu, desain lan pabrikan raket karbon sing beda.


Proses Prepreg Cut lan Layups:

 

Proses Molding:

 

Proses Pengeboran Putty & Otomatis:

 

Proses Lukisan & Stiker:

 

Inspeksi kosmetik & pangukuran bobot otomatis & imbangan